У Баштанці відбулося засідання робочої групи з громадської безпеки

23 Лютого 2024, 15:00
У Баштанці відбулося засідання робочої групи з громадської безпеки 180
У Баштанці відбулося засідання робочої групи з громадської безпеки

У Баштанській громаді відбулося чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості у рамках співпраці з Програмою ООН.

Про це повідомляє Баштанська міська рада.

Даний захід пройшов за участі представників ПРООН — Тетяни Сігаєвої, Марини Денисової, Анни Стороженко та представників різних сфер діяльності: представників влади, ДСНС, правоохоронних органів, бізнесу, громадських організацій та активістів.

Під час засідання членам робочої групи було розглянуто та обговорено мініініціативи зі створення: безпечного пішохідного переходу, мультифункціонального простору «Gran3D», дитячого простору, модульного класу безпеки,  спортивних просторів. Проєкти були написані ініціативними групами громади під час попереднього інтерактивного тренінгу із проєктного менеджменту.

Після завершення процесу голосування дві з поданих мініініціатив будуть визнані переможцями та отримають фінансову підтримку від донора для реалізації.

На завершене засідання відбулася зустріч з ініціативною командою з Андріївського професійного технічного училища №42, які стали переможцями молодіжної інноваційної програми – UPSHIFT у Миколаївській області, представивши свій проєкт «Спортивний майданчик майбутнього».

Проєкт «Розбудова мережі робочих груп з громадської безпеки та відновлення у цільових громадах Миколаївської області» реалізує ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, наданої в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024