У Казанці провели театралізоване свято до Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва

10 Листопада 2023, 16:19
У Казанці провели театралізоване свято до Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва 150
У Казанці провели театралізоване свято до Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва

За участі працівників закладів культури Казанківської громади відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівника культури та майстрів народного мистецтва.

Про це повідомили на офіційному сайті громади.

«Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі. Допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх джерел української культури. Бажаю всім вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври», – звернулась до присутніх спеціаліст відділу культури та туризму Наталія Пихтіна.

Під час урочистостей за вагомий особистий внесок у збереження та розвиток національної культури та культурної спадщини країни Грамотою Казанківської селищної ради нагородили майстриню народної творчості Казанківського міського клубу №1 Ксенію Болотських, майстриню народної творчості КЗ «Центр культури та дозвілля Казанківської селищної ради» Ларису Миргородську та майстриню народної творчості Михайлівського сільського Будинку культури Тамару Білу.

За багаторічну професійну діяльність, творчі досягнення, вагомий особистий внесок в розвиток і збереження національної культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Грамотою управління культури національностей та релігій Миколаївської обласної військової адміністрації нагородили директора Комунального закладу «Центр культури та дозвілля Казанківської селищної ради» Тамару Шевцову.

За професіоналізм при виконанні службових обов’язків в умовах воєнного стану, вагомий особистий внесок у розвиток сфери культури в Миколаївській області та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Грамотою від управління культури національностей та релігій Миколаївської обласної військової адміністрації відзначили завідуючу Казанківським  міським клубом №1 Альону Болотських.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури, аматорського мистецтва, збереження традицій українського народу, високу професійну майстерність, активну громадську позицію нагородили Грамотою від Баштанської районної військової адміністрації директора Миколаївського Будинку культури Анжелу Мазур, директора Веселобалківського сільського Будинку культури Альону  Бондар.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у збереження і розвиток національної культури, аматорського мистецтва відзначили Подяками відділу культури та туризму Казанківської селищної ради директора Новофедорівського СБК Марину Сидоренко, завідуючу Новоданилівським сільським клубом Валентину Бодню, директора Михайлівського СБК Олену Петренко.

Присутні змогли взяти участь у вікторині, театральній постанові, конкурсах та отримали багато позитивних емоцій від привітань.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024